Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Lupta pentru imaginea ANIME in Romania !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shuin |
Jan 20 2005, 06:46 PM
|
JENOVA Clone
Group: Members+
From: Yakusoku no Chi
Member No.: 540
Prima impresie: o cruciada lipsita de sens!
Momotaro, nu iti impart ideile: "ca spui ceva (coerent si argumentat) despre un anume lucru poate aduce o schimbare infima in mintea cuiva"... nu cred k spunand ceva coerent, kiar si aducand argumente solide cu o baza reala, vei reusi sa skimbi parerea altcuiva. Majoritatea implicati intr-o polemik gen imi place/nu imi place anime, au deja o parere preconceputa (formata prin experienta proprie si datorita gusturilor si altor elemente) despre subiect, parere kre nu poate fi skimbata oricat de multe argumente care sa iti sustina ideea ai aduce tu.
Try this: dak vine unu la tine, cu ideea k anime sunt doar desene pt kopii, cu poveste fara substanta si adancime, si ti-ar aduce jdemii de argumente sa zicem solide... ti-ar skimba parerea? Poate nu e cel mai bun exemplu, dar am vrut sa te pui in postura celui pe kre vrei sa-l convertejti... va luptati cu morile de vant... postand pe alte forumuri in kre anime sunt tratate cu superficialitate, nu veti skimba parerea celui ce a declarat acel lucru... e prea utopic ce vreti sa faceti... anti-fanii vor ramane anti-fani oricat de multe argumente le vei aduce, si oricat de multe asa zise lupte pe forumuri veti duce. Nu asa se castiga fani anime... nu din anti-fani!
(bineinteles asta este parerea mea, si e posibil sa fie incorecta :D )
Si acum parerea mea despre postul de pe forumul XPC: inutil oameni buni. Majin si Ibarbar: de admirat intentia voastra... dar inutila... for god's sake redactorul ala si-a spus doar parerea, si desi a-si cere scuze nu e pctul lui forte, a recunoscut k aia e doar parerea lui si nu implk faptul k asa ar sta lucrurile, cum zice el. Sa nu intelegeti k ii iau apararea, dar 1. din cate am inteles, in articol (pe kre nu l-am citit) nici makr nu este mentionat cuvantul anime... ok a denigrat nijte joace kre si mie imi plac, dar nu a vb despre anime in articol (maybe i'm wrong) 2. posturile lui majin si al lui ibarbar nu numai k sunt spam in conditiile in kre pctul 1 e adevarat, dar duc si o 'lupta cu morile de vant'; ambele posturi se adreseaza redactorului si incearca practic sa ii explice acestuia k exista anime f bune, mai bune decat unele filme de la hollywood.... dom'le dak omu' nu vrea sa inteleag/nu-i pasa... d c sa insisti aiurea? Ati mai dat si link catre anime-club, k sa fie spam total. Ma rog...
Ati incercat cu disperare sa atrageti atentie (postand de 2-3 la rand - Ibarbar, sau trimitand pm-uri redactorului pt a raspunde - majin) si sa indreptati discutia intr-o polemica pe marginea subiectului anime. Nu cred k era cazul.
potentiali fani anime pot fi atrasi, dar nu sunt de acord cu metodele voastre. si-n plus trebuie in primul rand sa-i plak omului... degeaba ii bagi pe gat anime, dak el nu vrea.
Asta e doar parerea mea, asa k sper k nu o sa-mi sariti in cap pt ce am scris mai sus!
|
|
|
|
|
|
|
momotaro |
Jan 20 2005, 09:39 PM
|
butterfly chaser
Group: Members+
From: Iasi, Romania
Member No.: 79
Hmm ... Shuin, iti respect parerea. Vreau sa iti atrag atentia asupra faptului ca ori ai inteles gresit ceea ce am vrut sa spun prin fraza pe care ai citat-o, ori ai interpretat gresit. In ambele variante, o sa dezvolt putin. Schimbarea pe care ar putea-o aduce acele argumente coerente (despre care spuneam eu) s-ar produce nu in mintea celui cu care polemizezi, ci in mintea celui care citeste polemica (si nu este de la inceput de rea credinta sau cu niste prejudecati atat de adanci incat nu pot fi clintite).
Astfel de argumente se adreseaza, asa cum bine zicea ibarbar, celor care nu stiu ce inseamna fenomenul/lucrul despre care tu aduci argumentele sau care au o idee vaga si ar vrea sa stie mai multe. In alta ordine de idei, argumentele nu trebuie sa fie prezentate neaparat sub forma de polemica, ci ca prezentare obiectiva a fenomenului/lucrului in discutie.
Prin asta am incercat sa iti raspund si la partea in care spuneai ca sa ma pun in pielea celui pe care incerc sa il convertesc. In sensul ca cel pe care incerc sa il convertesc nu e in nici un caz cel care se inversuneaza sa ma contrazica. Dimpotriva, treaba e un pic mai subtila. Mi-e ciuda ca trebuie sa plec. Cred ca o sa mai postez maine.
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|