Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
In ce limba preferati sa urmariti animeurile?
|
|
|
|
|
|
|
cilu |
Oct 8 2004, 06:15 AM
|
Nea Puiu
Group: Members+
From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
Sooo, ca sa imi ma argumentez inca odata preferintele (asta daca ar mai fi nevoie) amintesc doar de ova-urile Rurouni Kenshin, pe care le descarcasem de pe net, erau ceva fansuburi, groaznice.... adik nu aveau sens unele.... Chiar la inceput, cand Hiko ii zicea ca shinta nu e un nume adecvat unui luptator, si ca se va numi Kenshin... traducerea suna in felul urmator.. u'll be the finest sword (aceeasi faza am fazut-o intr-un amv, unde era dublat in engleza si acolo hiko zicea Your name will be kenshin and you'll be a strong warrior sau asa ceva , din nou nu mai imi aduk aminte exact)....So, uneori fansuburile pot fi de calitate (animekeep parca sau asa ceva stiu ca a facut treaba buna la wolf's rain) dar uneori lasa de dorit......Plus ca de cand urmaresc animeuri, am observat si retinut mai multe expresii, asa ca nu vad decat beneficii sa urmaresti un anime in jap...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chim3ra |
Oct 20 2004, 02:05 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
Member No.: 241
Japoneza,definately...btw Mist QUOTE daca te uiti la ele in japoneza nu poti fi atent la episod trbuie sa citesti traducerea mi se pare o prostie,omu se obisnuieste ba la un moment dat nici nu mai trebuie sa citesc pentru ca incep sa inteleg japoneza...cel putin cuvintele folosite mai frecvent...
Am impresia ca dub-ul in engleza este mai sucky decat cel in germana...eu am nimerit anime de ex: Angel Sanctuary,Lady Oscar,Agent Aika,Digimon,Dragonball z,Kamikaze Kaitou Jeanne etc etc. cu seiyuu nemti super...
|
|
|
|
|
|
|
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|