Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Va Pregatiti Daca Intra In Vigoare Acta?, O problema de viitor de downloading.
|
|
|
|
Urfe |
Apr 12 2012, 08:25 AM
|
Veteran
Group: Mod Sempai
From: Brasov
Member No.: 23
Nu sunt pro-ACTA, dar majoritatea pericolelor mentionate, inclusiv aici, in thread, pur si simplu nu fac parte din acord. Nicaieri in versiunea finala nu scrie ca ISP-ul a fi fortat sa monitorizeze traficul fiecarui utilizator, nu implica cenzura (site-uri blocate), puscarie pentru fiecare samd. Amuzant chiar, numai o foarte mica parte din acord se refera la bunirile digitale...
Deci inainte de a ne teme de puscarie, a organiza proteste si-o revolta populara, hai sa evitam penibilul si sa intelegem despre ce anume, de fapt, vorbim.
|
|
|
|
|
|
|
Mumusan |
Apr 12 2012, 10:36 AM
|
Lone Wolf
Group: Members+
From: Winter Night
Member No.: 6.124
Nu stiu daca a fost postata versiunea in intregime si finala, dar la ora la care a aparut ACTA, ea era semnata in secret si ce s-a dat publicului ulterior, au fost doar cateva pagini, si asta dupa ce au fost descoperite de niste hackeri, paginiile care erau publice atunci, lasau loc de multe interpretari, oricum nu te baga la puscarie, dar iti iei vre-o amenda sau iti taie net-ul (aici nu cred ca le-ar conveni nici firmelor de internet, ca ar da faliment).
|
|
|
|
|
|
|
Urfe |
Apr 12 2012, 08:41 PM
|
Veteran
Group: Mod Sempai
From: Brasov
Member No.: 23
QUOTE(Mumusan @ Apr 12 2012, 10:36 AM) Nu stiu daca a fost postata versiunea in intregime si finala, dar la ora la care a aparut ACTA, ea era semnata in secret si ce s-a dat publicului ulterior, au fost doar cateva pagini, si asta dupa ce au fost descoperite de niste hackeri, paginiile care erau publice atunci, lasau loc de multe interpretari, oricum nu te baga la puscarie, dar iti iei vre-o amenda sau iti taie net-ul (aici nu cred ca le-ar conveni nici firmelor de internet, ca ar da faliment). Tocmai, nu e prea adevarata povestea. Versiunea finala are un site oficial, si nu include masuri de genul celor implementate in Franta (cea cu 3 greseli -> amenda si fara 'net samd). ACTA, in primul si-in primul rand, se refera la toate bunurile contrafacute/proprietate intelectuala - virtuale sau nu. A existat o miscare enorma anti-ACTA. Ma bucur ca are rezultate; din pacate, multe temeri sunt nejustificate - indirect inseamna ca lumea reactioneaza la exagerari, si nu la problema in sine. Textul nu are decat 25 de pagini, aici: http://www.international.gc.ca/trade-agree...15-2011_eng.pdf
|
|
|
|
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|