Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Nijikon 2011, Impresii, poze, discutii :P
Fili |
Oct 22 2011, 09:06 PM
|
Si eu p-aici...
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 10.135
Am pus la http://filisoft.net/Nijikon2011_day1_small.zip [29 MB, 280 pics] toate pozele pe care le-am facut eu azi (versiunea resizata, ca imi merge prost netul acasa). Daca vreti, pot sa pun si versiunea mare, dar abia luni cand ajung la servici :) Scuzati calitatea, nu-s artist :D De curiozitate, pentru cine le ia: cu ce viteza faceti download? Mie imi merg cu 70 KB/s, mi se pare foarte putin. Vreau sa vad daca e serverul aiurea sau netul meu. Thx :wub: Le-am pus si la http://filisoft.ro/Nijikon2011_day1_small.zip de unde ar trebui sa vina mai repde :D This post has been edited by Fili: Oct 22 2011, 09:31 PM
|
|
|
Mumusan |
Oct 22 2011, 09:40 PM
|
Lone Wolf
From: Winter Night
Member No.: 6.124
|
|
|
TGeorgeMihai |
Oct 22 2011, 10:39 PM
|
Advanced Member
Member No.: 10.262
Da, eu nu am fost azi (am fost la facultate <_< ) ... Mersi pentru poze :) ... Personal, pentru sharing prefer MegaUpload sau Media Fire ... sau Transfer.ro cand vreau sa transfer ceva imediat, nu sa stochez, eventual poti incerca http://www.multiupload.com care uploadeaza pe maimulte site-uriin acelasi timp... Pare sa fie destul de interesant, maine vin si eu :) Just 4 fun: http://www.youtube.com/watch?v=ftpLRtxa9rA :blink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mattebu |
Oct 23 2011, 06:30 PM
|
Advanced Member
Member No.: 2.930
In regula, tocmai am ajuns acasa si este timpul sa scriu una dintre cele doua postari anuale de pe forum (celalalt post e dupa otaku).
Intai trebuie sa spun ca eu am frecventat doar sala de proiectii, m-am uitat putin pe la merchandise si am jucat mario la gaming, deci nu imi pot da cu parerea in legatura cu workshopuri sau alte activitati care s-au desfasurat.
Organizarea este din ce in ce mai buna. Cel putin asa mi se pare mie. Anul asta nu prea am sesizat probleme din acest punct de vedere. Locatia pare tocmai buna (mi se pare mie sau au fost mai putini oameni anul asta?), stafful din ce in ce mai experimentat in organizarea de evenimente, etc. Pot spune ca Nijikonul exceleaza prin atmosfera. Cea mai buna parte e sa vezi cum toata lumea se simte bine impreuna. Festivalurile de anime sunt ca o mare petrecere in familie.
Merchandise-ul a fost ok. Preturile mi s-au parut mai accesibile decat la Otaku (adica imi amintesc ca acolo erau mai scumpe portofelele si oricum, de 3 editii nu mai cumparasem ceva de la un fest, dar de data asta n-am plecat cu mana goala!), iar gama a fost destul de variata. O mica observatie e ca nu erau suficiente chestii cu Suzumiya Haruhi sau Winry, dar deh... Nu ii poti multumi pe toti.
Jocurile au fost la fel de cautate ca intotdeauna. Eu m-am jucat mario bros, pana la urma am pus mana pe un controller bun, deci pot spune ca sunt fericit.
Cosplayul mi s-a parut putin cam sarac. Putina lume s-a mai inhamat la treaba asta, dar, trebuie sa recunosc, calitatea a fost mai buna ca anii trecuti (vizibil mai ales la proba individuala, de costume). Apreciez faptul ca juriul a dat locul 3 fetelor care au vrut sa cante (si oarecum au reusit) la partea de interpretare. Ideea a fost interesanta, curajoasa si ele erau dragute. :)) Pana la urma nu e vina lor ca unele microfoane nu voiau sa stea cum trebuie. :D
Concursul de AMV a fost bun. Editorii romani se pricep la chestii de genul. Cel putin eu nu am cum comenta, nu stiu sa folosesc ceva mai avansat decat moviemaker-ul. Si ideea de a mai pune niste amv-uri romanesti inainte a fost buna. Pacat ca ma enervasera anime-urile de dinainte. Unul avea o subtitrare oribila. Eu spun ca daca Nijikon tot e Conventia fanilor anime din ROMANIA, episoadele difuzate ar trebui sa fie cu subtitrare in romana. Sa nu-mi spuneti ca oamenilor nu le place asa, pentru ca asta e limba lor oficiala (cel putin eu asa stiu) si daca o subtitrare e facuta bine, nu are de ce deranja pe nimeni.
Per total Nijikonul de anul asta a fost o experienta foarte enjoyable. Dupa 5 ani in care am participat la acest eveniment, pot spune ca astept cu nerabdare si editia de anul viitor. In rest, felicitari organizatorilor. Este incredibil ca o mana de fani pot realiza un eveniment de o asemenea amploare.
|
|
|
|
|
|
|
Fili |
Oct 23 2011, 07:42 PM
|
Si eu p-aici...
From: Bucuresti
Member No.: 10.135
Am pus pozele de la ziua 2 la http://filisoft.ro/Nijikon2011_day2_small.zip (si de backup la http://filisoft.net/Nijikon2011_day2_small.zip) Nu am timp sa le curat, asa ca le-am pus la gramada pe toate. Am unele facute in rafala ca se agita lumea pe scena si poate-poate prind un cadru bun. Daca am asa multe, poate fac un GIF animat... Pt cine nu stie, a castigat Bruzli ala in galben :) A intrat pe scena direct din saritura, n-am fost pe faza sa-i fac poza, a fost cool. Si a mai fost o tipa care a facut roata p-acolo, pe ea am reusit s-o prind. (de fapt cred ca era tipa, ca avea masca si haine largi, n-am vazut detalii) LE: o sa vedeti pe la inceputul pozelor un nene in capot cu imprimeu zebra si tenesi negri cu sireturi albe (asortat perfect cu capotul) plimband cainele. Cand a vazut tot balconul facand poze si razand, a intrat inapoi in bloc. A plimbat cainele cam 10 metri, maxim :D
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|