Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Official Request, Please bring back the long lost topics..
|
|
|
|
Tessa |
Sep 23 2011, 11:21 AM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
Topicul acesta: http://forum.anime-club.ro/forum/index.php...topic=10483&hl= te ajuta la ceva? QUOTE Poate iti place C Nu-i recomanda omului orice ca s-ar putea sa se supere pe tine :P .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Botan |
Sep 23 2011, 07:10 PM
|
Ten no Ryuu, Bishie Fan Forever :p
Group: Members+
From: land of idiots (just moved)
Member No.: 4.485
Ups imi pare rau, n-am citit deloc in topicul ala. Plus ca lenea ucigasa ma face sa cred ca e greu de inteles ce e unde etc la sync-uri, daca nu am citit de la-nceput topicul.
But you ignored my second recommandation. Zic eu ca oricui i-ar placea Legend of the Galactic Heroes. Asta in cazul in care nu l-ai vazut deja sau in cazul in care nu ti se invarte creierul in cutie dupa ce vezi cate episode are. (edit: bine, acum ca mai citesc o data, cred ca reiese ca l-ai vazut :P)
Ce-am mai vazut eu... Break Blade? Desi nu prea stiu ce comentarii sa fac, dar mie mi-a plaut. And their friendship was so cute!!! Okay, scratch that, I just wanted to say it. lol Nodame Cantabile l-am vazut si eu dintr-o suflare, nu m-am oprit pana nu l-am terminat. Deci nu poate fi chiar asa de rau. Vad acolo in topicul dat de Tessa (multumesc, Tessa!) AnoHana, daca l-ai vazut, atunci mie mi-a placut si Angel Beats. Poti spune ca are tot o tema asa, a prieteniei. Probabil ca mult mai diferita decat ce e in Anohana, dar mie tot mi-a placut. Plus, desi povestile pe care poti sa le iei drept "meh, ce naiba, oricine putea face asta" mie chiar mi-au placut. Ookiku Furikabutte vazusi? Ca eu m-as uita intr-una la el :P Dar The Book of Bantorra? Asta e anime de la care nu ma asteptam la prea multe, dar pan' la urma m-am uitat ca o proasta incontinuu. Desi nu pot spune ca nu a avut atat 'impliniri', cat si 'dezamagiri'.
Discaimer lol: I do not know what you've watched or not. Just take a look at the introductory picture of those you haven't an ignore the others. ^^
Edit: Have you ever considered Katekyo Hitman Reborn? I don't know if it would suit your tastes or not though.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|