Pentru a (re)aduce topic-ul.....on topic, am si o mica-mare idee despre cum am putea sa facem un "monster reborn" din acest forum.
Dar, inainte de a-mi dezvalui masterplan-ul ( :twisted: ), as vrea sa spun ca sunt de acord cu
Nagisa...in special cu ceea a spus mai jos:
QUOTE(Nagisa-chan @ Jul 28 2011, 05:13 PM)
Eu cand am vazut ca mi-au raspuns vreo 6-7 useri la nou veniti m-am gandit, "mama, daca aici se ingramadesc asa :lol:" si cand am vazut site-ul la fel, mi-a lasat impresia ca o sa gasesc o gramada de fani anime aici, ca in viata reala, mai greu.
Revenind la primul paragraf, poate ca nu stiu multi fani de forum/site pentru ca la prima vedere face o impresie destul de buna...Zic si eu, desi pare cam absurd.
Intr-adevar, chiar daca sunt membru doar de vreo 4 zile, am fost foarte bine primit (si va multumesc pentru asta). Asa ca, vazand cat de ospitalier este acest forum, m-am pus pe treaba.
Cu toate acestea, cand am vazut ca mai toate topic-urile nu au mai fost active de mult timp, am fost un pic descurajat sa postez, fiindca nu as fi vrut sa fiu considerat post-hunter, "dezgropand" topic-uri vechi. Totusi, am perseverat, mi-am spus opinia despre violenta in anime, despre doua dintre personajele mele preferate, despre modul in care imi place sa privesc anime-uri, ba chiar am scris si doua review-uri.
Dar...asa cum a mentionat cineva pe acest topic, e ca si cum ai vorbi de unul singur.
Revenind acum la masterplan-ul meu ( :twisted: )....desi ma gandesc ca s-a mai discutat acest lucru.... :unsure: ...ah, what the hell! <_<
Am observat ca pentru fiecare post pe care il fac primesc puncte. Si am fost un pic surprins de faptul ca nu am gasit nicaieri unde sa le folosesc... Astfel, masterplan-ul ( :twisted: ) meu este de a introduce varii recompense care pot fi cumparate cu ajutorul acestor puncte, like special ranks sau special titles, sau scris cu sclipici, whatever.
Consider ca in acest mod, multi dintre "lurkeri" vor arunca cate o opinie.
Cat despre topic-uri, sunt suficient de multe si interesante, dar sunt, de asemenea, de acord ca sub-forumul de detaliate este overkill. Eventual ar putea fi inclus in "General Anime".
Cam asta ar fi masterplan-ul ( :twisted: ) meu. Comunitatea pare foarte de treaba si bine inchegata, asa ca nu am nicio indoiala ca ma voi simti bine aici. :lol:
EDITHOLY FREAKING S***T! Mi-a picat signature-ul!!!! What to do??
Don't look at me....I feel....naked without my signature! :(
EDITYou looked, didn't you.... :angry: Perv <_<
I want my signature back :(
EDITYAY! :lol:
EDITInteleg. Dar eu tot sunt de parere ca putem obtine ceva mult mai "sugoi" decat alea din acest sistem.
EDITRevenind la puncte si la sistemul de puncte, am cateva idei despre ce s-ar putea implementa...un fel de "shopping list". Momentan insa, sunt ocupat cu maririle de la 4 la alte note. Dar voi reveni cu un nou post/topic pentru revitalizarea forumului imediat ce termin cu astea. :rolleyes: