Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Anime-club Nostalgia
|
|
|
|
Alexander |
Aug 3 2011, 09:17 PM
|
Class Member
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.182
|
QUOTE(Animal @ May 13 2011, 02:40 AM) So...what happend? De cateva luni nu mai am ce sa lurkez pe anime-club... My face when browsing anime-club: (IMG: http://farm6.static.flickr.com/5287/5365637504_7f69825d4f.jpg) Nu se mai uita nimeni la anime-uri? :( Forever alooone. Is that you or your penis speaking? :P Badam tssss Nu-ti fa griji Animal, nu esti urat decat la exterior! :P Badam tsss Nu-ti fa griji Animal, orfanii au drepturi speciale! :P Badam tssss Pick one. Pupici, Xandy. xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox PS: Cred ca am dat si cateva argumente destul de pertinente care sa dovedeasca faptul ca discutia asta n-are rost si voi va uzati degetele de dragul de a incalzi tastele... Plus ca ... fara un Gica Contra (6) n-are rost...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reactive |
Aug 3 2011, 09:35 PM
|
Cristian Botea
From: Bucuresti
Member No.: 3.307
QUOTE(rogueman999 @ Jul 29 2011, 12:43 AM) (Cristian Botea = Reactive btw).
(IMG: http://www.ragemaker.net/images/Surprised%20-%20Amazed/Gasp.png) I have been exposed! Nu stiu cati poti da vina si pe retelele sociale. Poate nu urmaresc eu pe cine trebuie, dar cred ca postez mai multe chestii anime/manga/J-music/Japan-related decat majoritatea celor pe care-i urmaresc (pe Facebook/Twitter). Grupul Romanian Anime Club pe Facebook avea o activitate mica pe la inceput, dar de atunci cam stagneaza, asta daca nu se mai trezeste vreun Xulescu sa mai posteze sau postez eu vreo dubiosenie gasita. Aici bineinteles ma refer la romani, ca in afara stau destul de diferit lucrurile. Oh well, see you on the interwebz, home security officers~ *BROFIST* to everyone still alive in this /f/orum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Aug 3 2011, 11:07 PM
|
Palora, inactivist de partid
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
QUOTE(NOTORIOUS @ Aug 3 2011, 10:51 PM) @Reactive&Alexander: da, complet de acord cu Reactive (implicit cu Alexander) Cu ce anume, cu atacuri la persoane ca il doare curul si vrea sa sara in atentie (si a reusit, uite doar cati au rasarit din morti) sau cu putintica partea in care chiar a zis ceva on-topic, relativ acceptabil dar din pacate a repetat ce s-a mai zis. Alexander, te oftici ca altii au despre ce vorbi si pot sa te puna la zid fara sa insulte lumea cum faci tu? Nu-ti convine despre ce se vorbeste pleaca, sau astepti pana aduni warn de 100%? Doar pentru ca tu crezi ca motivele tale sunt bune pentru restul nu inseamna ca chiar sunt, iar la cat de nesimtit esti (heh ce cuvant plictisitor) nu stiu pe cati din cei care mai sunt activi chiar o sa ii doara undeva de opinia ta. P.S. Do your worse kido!
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|