Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Anime-club Nostalgia
Garden Girl |
May 26 2011, 03:54 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
|
|
|
IceJack |
May 26 2011, 04:32 PM
|
Palora, inactivist de partid
Group: Members+
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruxi |
Jul 27 2011, 10:55 PM
|
Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
From: Bucharest
Member No.: 233
haha, "un val nou de utilizatori" nu ar readuce forumul la viata, ci l-ar ingropa complet. din pacate, formul asta nu mai e ce a fost in primul rand din cauza generatiilor care vin din urma, care nu au capacitatea de a sustine o discutie/polemica, isi limiteaza parerea la "e misto" si cam atat. eu nu cred in reinvierea spectaculoasa a acestui loc. din motivul enuntat mai sus, la care se adauga preferinta pentru social networks si alte medii asemanatoare.
eu cel putin nu mai recunosc absolut nimic din ce era aici pe vremuri (si am venit pe forum in martie 2004). si, fara legatura cu motivul pentru care a facut Animal topicul, chiar e destul de nostalgic. si, mai ales, destul de dureros - pentru ca, din pacate, am termen de comparatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nagisa-chan |
Jul 28 2011, 10:21 PM
|
Advanced Member
From: Nicaieri
Member No.: 10.518
QUOTE Toti prietenii pe care i-am convins sa se uite la animeuri s-au oprit la main stream stuff like : Berserk, Code Geass, Naruto...
You are not alone, belive me. Unii nici macat la Code Geass n-au ajuns. C'est la vie. QUOTE Generatia de acum din pacate nu cred ca are sanse sa mai invie a-c-ul, sau vreun alt forum. Nu pentru ca n-ar fi in stare, sau n-ar vrea... dar in momentul in care vreunul din ei arata o urma de initiativa... il tragem imediat in "comunitate". Care comunitate se intalneste in ultima vreme mai mult prin sufrageriile noastre decat pe a-c.
Speaking of... voi cand veniti in bucuresti sa iesim la o bere? Are you from "bucarest"? Da-mi o garantie ca esti ok. Daca esti mai mare de 25, nu vin. Daca aduci persoane(fani anime) pana in 18, si daca mai pot aduce vreo 3-4 care s-au uitat la Naruto (doar pt siguranta) vin. :) No offence, but it's dangerous. Edit: 1979 birth year. Awww, big people really scare me.
|
|
|
|
|
|
|
Moonsparkle |
Jul 28 2011, 11:26 PM
|
Horrific Member
Group: Mod Sempai
From: The Great Indoors
Member No.: 2.295
QUOTE(Animal @ Jul 28 2011, 09:39 PM) Toti prietenii pe care i-am convins sa se uite la animeuri s-au oprit la main stream stuff like : Berserk, Code Geass, Naruto... Dude, si eu zic ca esti norocos :P Si eu stiu pe cineva care s-a uitat doar la Bleach, Naruto, Claymore, Samurai Champloo, Berserk, whatever. Is putine, dar is bune (sau au fost bune odata) si arata anumite preferinte, ceea ce e destul pentru o discutie din cand in cand. Eu o singura persoana am intalnit care sa zica "mneah, eu nu ma uit la anime-uri ca nu ma uit ca blablabla", cu restul daca ai timp si rabdare prinzi un moment in care is plictisiti si fara seriale si filme :P Toata smecheria e sa stii ce sa le recomanzi din prima, altfel ai dat-o in bara. Nagisa, don't be scared, it's not like you're an underaged loli and he's double your age :lol: Singurul impediment care ar putea fi e daca is intr'adevar prea multi peste 20 si tu sa te simti awkward. In rest, rogueman is an old user on this forum, so unless he's a secret serial killer (which wouldn't actually be unheard of, they always look way more normal than you'd expect), you're gonna be fine. Besides, there's lots more other people that come at the meetings and he only mentioned living rooms, not bedrooms :lol: Will this create an awkward moment if you do meet? :D /troll
|
|
|
|
|
|
|
rogueman999 |
Jul 28 2011, 11:43 PM
|
Honorific Member
From: Bucharest
Member No.: 782
Drame si intrigi. Hehe. Hehehe. Heeeehehe. Ahem. Da, le avem in continuare. Bucuresti be ok enough - si io m-am nascut pe malurile Dunarii, da' noh, acum te obisnuiesti cu orice. Chiar si cu un oras care de vreo 2-3 ani a inceput sa devina socant de civilizat. Cu strazi asfaltate si mostly curate, cu un "centru istoric" mai plin de cafenele decat parisul... yup, pure hell. Stay away from it. @Animal: E un Naruto cu nekomimi? Mare-i gradina... Anyways, lume live se poate vedea in continuare joia la TNB. Unde btw cam toti sunt sub 25 ani - io deja am lipsit de prea multa vreme ca sa mai fiu "regular" <sigh> Also ar mai fi sambetele dimineatza la Dragonul Rosu, dar astea sunt ceva mai neregulate. Inca o chestie interesanta: in ultima vreme ne vedem live destul de des cu oamenii din Cluj. Shinju a picat in Bucuresti saptamana trecuta, si-a incercat sa traga de cosplayeri la o limonada sa se mai cunoasca intre ei. Dar ghiciti unde a anuntat asta... yup, pe facebook. Speaking of: Romanian Anime Club. E ok, odata ce treci de socul initial ("omg... real names everywhere!") (Cristian Botea = Reactive btw). Edit: @moonsparkle: :| I not be pedobear, that position is taken (desi am avut un cap de pedobear in sufragerie vreo 6 luni...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Aug 1 2011, 07:03 PM
|
Palora, inactivist de partid
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
QUOTE(rogueman999 @ Jul 28 2011, 11:43 PM) Inca o chestie interesanta: in ultima vreme ne vedem live destul de des cu oamenii din Cluj. Shinju a picat in Bucuresti saptamana trecuta, si-a incercat sa traga de cosplayeri la o limonada sa se mai cunoasca intre ei. Dar ghiciti unde a anuntat asta... yup, pe facebook. Pai daca lumea e mai atenta la face decat la forum la ce poti sa te astepti? And who can blame them, the forum has been almost dead for years now :lol: Ranma, nu sunt de acord cu ce zici, mai ales cu IRC-ul care era pe moarte de cand ma stiu eu pe forum aproape, cu 15-20 de oamenii pe el si jumate afk.
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|