Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Anime-club Nostalgia
Animal |
May 12 2011, 07:13 PM
|
Veteran
Group: Members+
From: Depends on when you are reading this.
Member No.: 404
|
|
|
Garden Girl |
May 12 2011, 07:44 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
No you're not forever alone. Intre lucrul la proiectul de licenta si invatatul pentru sesiunea de licenta ma uit la anime (si cate un film razlet). Doar fiindca nu posteaza lumea, nu inseamna ca nu se uita la anime. Eu oricum mananc anime pe paine in ultima vreme, doar ca din comoditate si din lenea de a gandi 2 fraze logice si de bun simt, I prefer to lurk the anime section. Also : (IMG: http://2.bp.blogspot.com/-9SFLAjbe_V4/TWysrVvOUbI/AAAAAAAACgM/PSMI2LLf8HM/s1600/Fuck-Yeah.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
May 12 2011, 08:09 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
QUOTE I prefer to lurk the anime section. Dupa cum prefera marea majoritate de pe aici inclusiv cel care a deschis topicul acesta. Daca vreti activitate trebuie sa puneti mana si sa postati. Nu puteti cere altora sa fie mai activi daca nici voi nu sunteti :) . Eu am o gramada de anime-uri vazute despre care as putea sa scriu, dar nu am timpul necesar sa postez asa de mult momentan. Asa ca ma multumesc cu cate un guess the anime screenshot sau anime sync :P .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
May 13 2011, 10:57 AM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
QUOTE(Sidonix @ May 13 2011, 09:51 AM) heh... am zeci de serii vazute recent care ar putea deveni thread da apoi intervine o intrebare Why bother ? That attitude is the one that made the forum be like this in the first place. Postul lui Emanuel de aici: http://forum.anime-club.ro/forum/Hitsuji-No-Uta-t10217.html m-a convins ca nu e o pierdere de timp sa deschizi topicuri, iar eu o sa continui sa o fac, macar unul-doua pe saptamana, deoarece am vazut ca nu raman fara posturi in nici unul :) .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Botan |
May 13 2011, 05:29 PM
|
Ten no Ryuu, Bishie Fan Forever :p
From: land of idiots (just moved)
Member No.: 4.485
Nici eu nu (cred) ca am prins vremurile de glorie, cam de cand sunt eu pe aici nu cred ca se posta in mod ... disperat. :P Dar, da, cam asa e, toti ne ghidam dupa ce ne sopteste lenea la ureche. PS Ieri nu mi-am facut nici proiectul la romana (nici n-am imprimanta momentan = nuu see poaatteee!!, desi nu eram eu "scotatoare la imprimanta" inraita =)) ), nici n-am citit despre razboiu' ala (am tinut minte decat cateva cuvinte, ca si NATO, Tratatul de la V..(<am uitat ce urma), "Am castigat razboiul (< nici nu mai stiam de unde e ala care a zis asta), china si razboiul civil, razboiul rece si japonia si democratia, deci rezulta ca nici nu stiam ce e cu cuvintele astea. (LOL le-am enumerat), nici n-am scris la franceza (5 randuri in clasa inainte de ora, datorita dictionarului. M-am facut mica in banca)
Concluzie>> se vede ca topicurile astea chiar au mai mult "succes" decat cele legate de anime si alte chestii mai..serioase.
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
May 14 2011, 12:41 AM
|
Palora, inactivist de partid
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
QUOTE(Yuriko @ May 13 2011, 04:00 PM) vremurile alea + pseudo-depresii din motive de 2 bani Vremuri buna, "amintirile ma chinuiesc" si toate cele , desi ma mai apuca pseudo-desprsiile odata la cateva luni cand ma mai apuca nostalgia OST-urilor trecute :lol: . Sa fim corectii ce s-a intamplat a fost defapt extinderea internetului de mare viteza in Romania si cresterea interesului fata de anime in Vest, (Si Ranma-Kun ofc :lol: ) ceea ce a dus la torrente de anime si posibilitatile sa luam mai tot ce apare. In 'vremurile bune' trebuia sa mergi cu hardul daca erai norocos sau o mana de CD-uri/DvD-uri la cineva care avea internet rapia, stia ce e aia anime si unde sa le gaseasca (in pseudo-memoriam Jubei :D ). Luai ce gaseai, bun sau rau si apoi discutati cu ceilalti care in mare aveau cam aceeleasi chestii. Acum fiecare incepe cu ce crede ca i-ar place si nu prea se sincronizeaza cu ce vedem noi batranii care deja am vazut mai tot ce a iesit interesant pana acum. Deci totul depinde de voi juniorilor, si de anime-uri noi de calitate, dar in mare de voi. (cred ca o sa imi pun pofta in cui si o sa incerc si eu sync cu tinereii, dar e greu sa te opresti, atat de greu) :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|