Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Vrea Sa Se Insoare Cu Un Personaj Animat, Real in Japonia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Jun 10 2012, 11:58 PM
|
Prime Archon of the Imperium & High Judicator
Group: Members+
From: Gondolin aka Bucharest
Member No.: 10.973
QUOTE(Himitsu23 @ Jun 10 2012, 11:54 PM) Dude, all I want is the human equivalent of Yuiko Kurugaya. I would kill gods, dogs and biebers to have her. M-am uitat la pics cu ea.Doamne, i was so blind until then.I could not see the power :blink: ! Si acum ne mai miram de ce vroia omul acela sa se insoare cu una din anime. Insa deja romanul e mai destept.Vrea sa cloneze fete din anime. Si mai zice lumea de noi ca suntem barbari, cand noi mereu am deschis cai noi in orice.
|
|
|
|
|
|
|
Himitsu23 |
Jun 11 2012, 12:00 AM
|
hoping for a brighter life
From: Somewhere else
Member No.: 10.722
QUOTE(Akashiro Kitadawa @ Jun 10 2012, 11:58 PM) M-am uitat la pics cu ea.Doamne, i was so blind until then.I could not see the power :blink: ! Si acum ne mai miram de ce vroia omul acela sa se insoare cu una din anime. Insa deja romanul e mai destept.Vrea sa cloneze fete din anime. Si mai zice lumea de noi ca suntem barbari, cand noi mereu am deschis cai noi in orice. Well, aici nu pot sa spun decat ca romanul si clonatul= baba si mitraliera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Jun 11 2012, 06:18 PM
|
QUOTE nu mai bn cauti ca disperatu o cosplayerita inraita , daca tot vrei sa fii cu personaju respectiv? : Ca sa-i raspund lui Kuro Inu, poate omul a cautat si nu a gasit (poate fetele din Japonia nu prea sunt pasionate de anime si cosplay)? Asta ar fi fost solutia cea mai ideala.Cine nu si-ar dori din baietii pasionati de anime, o cosplayerita care azi sa se imbrace lolita,maine seara sa se imbrace in scolarita cu fustita in carouri, ciorapi lungi si poneytails; iar poimaine seara sa se imbrace in "insert favourite female anime char". Problema teoretica ar fi urmatoarea, poate se imbraca ea cum vrei tu, sa-ti faca placerea, dar daca si ea are aceeasi placere? Daca azi te pune sa te imbraci in Son Goku, maine in Guts, poimaine in Vash Stampede si asa mai departe? Cred ca mai mult dureaza realizarea costumelor si echiparea decat foreplayul <_< ... Deci pe scurt, poate s-ar gasi asa ceva, dar pot aparea complicatii neprevazute.De aceea poate omul vrea direct personajul anime (care nu face comentarii) sau poate un android life sized.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Jan 6 2013, 06:06 PM
|
QUOTE(disasterology @ Jan 6 2013, 05:29 PM) Intr-un fel, e de inteles. Decat sa rami "forever alone" si locuind cu 75 de pisici, mai bine figurezi casatorit. Si cand ti se face dor mai gasesti cate un chatbot pe devi si ai parte de putina comunicare... Nu e chiar asa rau. Si apoi, si eu cand eram pe clasa a III-a visam sa ma casatoresc cu protagonistul din DIGImon, apoi cand am vazut Shaman King faceam deja planuri de nunta cu Yoh. Unii se maturizeaza mai incet sau au "vise mari". Eu il sustin ;)) 75 de pisici ?:) Pai daca esti fata, esti Crazy Cat Lady, dar daca esti baiat, in ce categorie intri ?:( Grumpy Old Man? Get off mah'lawn!!! :D
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|