Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Blue Gender
Aoi |
Jun 28 2004, 12:48 AM
|
Unregistered

|
Desi am vazut doar 3 episoade..cred ca o sa-mi placa! Coloana sonora de la inceput si sfirsit e reusita, iar cind umple peretii cu gauri..da..e superba..uite asta ma asta ma asteptam sa vad la Gundam Seed. :wink:
PS : desi , daca ma gindesc , aduce putin cu infanteria stelara..
|
|
|
 |
 |
|
 |
Aoi |
Jun 30 2004, 09:48 PM
|
Unregistered

|
Superbbbbbbb...am terminat seria..cu ceav hopuri..da am terminat-o.Are de TOATE ,drama, romance ,action, si de ce nu ..chiar ceva horror.
E interesanta intorsatura..din baietelul care incremenea la orice biziit mai puternic Yuji devine un cold blood killer . ..obsedat in toata regula.Trebuie sa remarc si ultima versiune a costumelor..isi pierd din aerul ala..de carucioare pe rotile :P , un detaliu interesant sunt si acele cutite atasate si adaptate pentru macel :twisted:
O fraza care defineste seria ar putea fi aia.." NU musca mina care te hraneste"...ca altfel mami..iti face felul :twisted: Imi ramin in memorie ultimile clipe din viata lui Myagi.....si la teoria lui..de autodistrugere..pina la urma se pare ca a avut dreptate..ce ironie ,nu..?
Mmm..am vazut un titlu ..este vb de BLUE SEED ..l-a vazut cineva..?[/img]
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
axi |
Jul 18 2004, 06:27 PM
|
Sempai?!

Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 244
|
credibila din perspectiva unuia care vede numai elfi, roboti giganti, batalii in spatiu, vrajitori, tot felul de monstrii si altele, nu, cyber?
ma rog, povestea e proiectata in viitor deci din start sf.
mie mi-a placut usurintza cu care sunt introduse in firul principal al povestirii personaje care la prima vedere te astepti sa fie principale, dar care la fel de usor dispar din povestire, mai aparind pe parcurs sau deloc.
si singurele personaje care sunt prezente in toata povestea sunt marlene si yoji.
firul epic insa nu se focalizeaza pe unul dintre ele sau pe amindoua personajele, ci daca la inceput yoji si evolutia sa ocupa prim planul, ma rog raportandu-se destul de mult si la personajul lui marlene, care insa pare un personaj stabil si complet, in a doua parte a povestii vedem ca ne-am inselat si ca marlene sufera o schimbare esentiala (nu spun care, not spoiling :D ) si personajul ei devine dominant in povestire, de data asta yoji parand sa-si fi incheiat evolutia, insa cele doua caractere se lovesc din nou rezultatul final facand se pare deliciul lui cyber :lol:
aniya, astept cu interes si parerea ta ... dupa ce-l vezi /^_^
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
zeri |
Aug 3 2004, 11:41 PM
|
Dreamer

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14
|
Unu din motivele pentru care am pus Blue Gender inaintea NGE-ului sau Rahxephon-ului a fost acela ca pe parcursul seriei nu se ajunge la niste chestii filozofice care imi depasesc intelectul si pana la urma numai inteleg nimic. Aici e vorba de un scenariu SF frumos si la obiect.
Oamenii nu au folosit Nuke-urile probabil pentru ca s-au gandit ca inca mai au o sansa in a recupera planeta. Daca dadeau cu nuci...adio viata pe Terra.
Yuji si Marlene cica au 17 ani, uitati aici si celelalte personaje....cat or fi de exacte datele alea de acolo nu se stie...
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|