Chat | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Concurs Go, call to arms
Yuriko |
Nov 22 2010, 02:16 AM
|
paranoia agent

Group: Members+
From: Akita
Member No.: 9.530
|
Me is in mare ceata... Nu stiu de ce, dar mie toata chestia de inregistrare imi apare in japoneza (am o banuiala de ce, dar nu am ce face). Pe ghicite si cu katakana ce o mai stiam am reusit intr-un final sa imi fac cont, dar schimbarea parolei e deja peste posibilitatile mele. Cand incerc sa o schimb, imi apare un mesaj de eroare, in japoneza. Sunt ceva caracteristici de genu fara cifre, cu cifre, o lungime anume etc.?
Anyway, sunt yuriko89 (lame <_< ) pe KGS si cred ca o sa pot intra dupa 20:00
LE: Never mind, solved that :lol:
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
dmf |
Nov 23 2010, 09:57 AM
|
High Class Member

Group: Members+
From: Constanta
Member No.: 4.576
|
QUOTE(bogdan @ Nov 22 2010, 10:44 PM) oki am creat camera noua pe kgs pentru concursul asta numele camerei este anime-club-go-room si este privata va rog sa imi comunicati nikul de pe kgs ca sa va adaug la lista de acces ca sa intrati in camera dupa ce va trec la acces intrati in meniul rooms -> room list -> new room nu o gasesc, cred ca dispare daca nu e nimeni in ea yuriko-san(White) vs. Kratozz(Black) B+252.5 (Ati uitat sa puneti la sfarsit niste grupuri care erau moarte.. asa ca scorul final este b+252.5 nu b+145.5) Also, i have no idea how to solve the client problems... incercati sa descarcati clientul in pc.. poate merge asa.. LE: sigur merge asa cu limba... o sa va apara un buton mare cu Configure in meniu de unde o sa puteti schimba limba
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|