Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Blue Gender
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
zeri |
Mar 4 2004, 07:23 PM
|
Dreamer

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14
|
Ce mi-a placut mie si m-a impresionat la Blue Gender a fost in principal povestea care dupa parerea mea e rupere. Se poate face o comparatie cu Potopul din Biblie, arca lui Noe si celelalte chestii. Omul se retrage in spatiu...ultimul loc sigur pentru umanitate...Second Earth care e un fel de arca care adaposteste lumea de potopul venit pe Pamant - Blue.
In ceea ce priveste realizarea luptelor si a robotilor ce pot sa zic...minunat. Am remarcat ca nu se face retinere la expunerea sangelui care sare peste tot :twisted: , iar personajele care pot fi numite secundare dar care totusi au un rol destul de important in poveste pot sa moara fara nici o problema (si asta e o chestie caracteristica anime-ului, mai putin o intalnesti in filmele de la Hollywood).
[spoiler:2e2b7f029b]De exemplu la inceput am crezut ca echipa care a venit sa-l ia pe Yuuji, din care facea parte si Marlene, o sa ajunga cu bine pe Second Earth, dar spre uimirea mea toti membrii au avut parte de cate o moarte mai putin placuta :) [/spoiler:2e2b7f029b]
Si in fine e de remarcat si ideea de Spirit al Pamantului (Gaya cum era in The Spirits Within care incearca sa protejeze planeta, aplicand o metoda asemanatoare cu sistemul imunitar: impotriva parazitului (oamenii) sunt eliberati anticorpii (blue) :twisted:
Sebi daca mai stii vreun anime asemanator cu Blue Gender te rog sa ma anunti. 
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Mad_Dan |
Apr 18 2004, 11:37 PM
|
Incepator

Group: Members+
Member No.: 266

|
Intr-adevar, este superb acest anime , mai ales cu tunurile (adica, errm, armele) cu care trageau , he he. Mi-a parut bine ca s-a terminat mai bine decat ma asteptam, fata de altele care nu le mentionez acum (*cough* *cough* evanghelion *cough*) . Pe langa asta, mamaaa, ce puteau oamenii aia sa faca cu un robot, echipat cu sabii, tot tacamul. Ce mai, SUPERB! Pe langa asta , am realizat de la inceput ca Yuji o sa se indragosteasca de ea din mom ce am vazut ca era o fata in robot cand l-a salvat atunci, si a fost interesant sa vad cum a evoluat relatia . :wink:
|
|
|
 |
 |
|
 |
jory |
Apr 19 2004, 01:55 PM
|
dreaming my life away...

Member No.: 52
|
Vazut si eu Blue gender... :D noroc cu anime-urile ca altfel vacanta mea se ducea de rapa... :lol: imi pare bine ca m-am lasat convinsa sa-l vad, pt ca mi-a placut extraordinar de mult, mi-a schimbat complet parerea despre mecha (acum visez la un armor shrike numai al meu.... unul fain cum are Yuji in epis de pe la sfarsit....vise... :roll: hmmm, presupun ca va trebui sa stau la coada, nu?.... Pleaaaase, let me have one!....)
Mda, revenindu-mi din visare: mi-a placut mult sfarsitul-foarte optimist, era si cazul sa li se acorde o a doua sansa, nu?! Desi sincer am avut ceva emotii la un moment dat ca face Yuji vreo chestie necugetata si moare prin cine stie ce meleaguri ale planetei....maturizarea lui Yuji e tare faina, cum reuseste el sa ajunga cel mai tare...desi dc stau sa ma gandesc, personajul care se schimba cel mai mult e Marlene, pt ca in cazul lui Yuji schimbarea era fireasca (mi s-a parut destul de copilaros in primele epis, era normal sa-i vina si lui mintea la cap...). In schimb Marlene avea un caracter destul de puternic si de clar format: fusese crescuta ca un soldat care trebuia sa gandeasca repede si eficient, nu sa simta....iar Yuji reuseste sa o schimbe total!
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Mad_Dan |
Apr 20 2004, 10:47 AM
|
Incepator

Member No.: 266

|
QUOTE(axi) \"blue\" ca un fel de \"perlan bonux al planetei = spala bine si improspateaza\" :lol:
LOL!!!!!!! :lol:
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|