Ca de obicei de sarbatori eu ma gasesc sa fiu pe coclauri, inevitabil fara net. Asa ca ma mentin la a face un topic de sarbatori.
In primul rand Craciun Fericit tuturor, sa primiti tot ce va doriti si sa fiti sanatosi, sa mancati bine, sa va distrati si sa aveti ce viziona! Daca avem noroc poate o sa fie si zapada... desi dupa cum arata acum nu o sa fie. Cam ciudat fara dar asta e...
In al doilea rand... despre Anul Nou...ori ma intorc pana atunci, ori gasesc eu o solutie asa ca las urarile respective pe mai incolo. Sarbatori Fericite inca o data si numai bine :lol:
One fragrant rose worth ten times what I am A crippled begging a coin braver than I ever was Reflection from me - Devil dressed in white Chasten the being Become what I once was
Currently playing: Lost in Blue (DS) Last finished game: Professor Layton and the Diabolical Box (DS) Recently watched anime: Tales from Earthsea, Ponyo on the Cliff by the Sea Currently reading: Mana Stanga A Intunericului - Ursula K. Le Guin Last Movies Seen: Slumdog Millionaire 9.5/10, The Princess Bride 10/10, Star Trek 9/10, Valkyrie 8.5/10
Group: Mod Sempai
From: The Great Indoors Member No.: 2.295
Dar ... ce Craciun? Vine sfarsitul lumii, de-asta nici nu ninge. :lol: (pana-n martie :P) So don't be all merry and shiny, the end is near. ^_^ mwuhahaha! ^_^
--------------------
Don't look at me like that. Your beauty is breaking apart.
Hopa ca apar si eu XD. Craciun fericit tuturor si Anul Nou sa vi alaturi de bucurii si tot ce va doriti. Deasemenea fie ca inceputul anului 2007 sa va prinda fericiti alaturi de cei dragi voua. Cat despre zapada...ori vine mai tarziu ori nu mai vine XD. Mie imi convine sa nu mai vina aici fiindca nu-mi place >.<
Va cant o colinda :lol: Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine.........................
Si o urare :P
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE! ;)
--------------------
In viata fiecaruia exista niste teluri inalte, si cele mai multe dintre ele apar prin incurajarea venita din partea altcuiva
Numai mosi craciuni, cadouri si petreceri. Intrebare: Stie cineva ce inseamna de fapt Craciunul? Si nu-mi veniti, va rog, cu "spiritul Craciunului", "sarbatoarea familiei", sau alte de astea... >:|
--------------------
Many complain of their looks, but none of their brains.
Raspuns - Nasterea lui Isus Hristos - cel putin in religia crestina, pt ca am inteles ca exista si elemente precrestine in aceasta sarbatoare. Craciun Fericit - desi e cam tarziu :D
dragii mei, spam-police va ureaza numai bine, bucurii multe si sanatate la fel de multa. va pup pe toti (spammeri si non-spammeri, fara exceptie - moment unic, nu? :lol: )
--------------------
Do not misunderstand. I never do evil things without a reason.
thnx, Inkamon, for the avvy. nu dati cu usturoi! :lol: