Woau... super tare, asta inseamna ca un mangaka autohton poate promova si arta japoneza in acest Comic Book... cel putin din cate am citit
Calitatea conteaza, nu persoana. Revista este deschisa orcarui desenator/scriitor roman sau strain suficient de bun ca sa fie publicat. Nu facem discriminari rasiale, sex, varsta, nationalitate...
Nu stiu cat de bine cunosti lucrarile celor de pe VisualArt.ro dar iti sugerez se te uiti pe acolo si apoi sa-ti dai cu parerea. Nu inteleg cum poti sa generalizezi ca desenele romanesti sunt inferioare .. un artist roman care deodata deseneaza manga face power-up la talent ?
Sigur o sa cumpar primul numar. Sper doar sa nu ma dezamageasca stilul de desen. Nu ma omor dupa lucrarile realiste si incarcate de detalii cand vine vorba de BD/comics/manga >.<
Ar fi dragut sa introduca si o sectiune manga dar din ce-am citit, revista se axeaza pe artistii romani si americani. Manga poti sa iei si de pe net dar BD-uri romanesti se gasesc mai rar. N-ar fi rau sa invatam si despre activitatea autohtona in acest domeniu ^^
Eu nici nu am auzit de Carusel, deci habar nu am ce tipareau ei, dar am vazut ceva BD-uri romanesti in mare parte din revista Orion, cred ca asa ii zicea, si unele sint faine, i-mi aduc aminte de Proteus, care a aparut separat in format A5.
Group: Members+
From: Bucuresti ( Death Valley ) Member No.: 8
Shibi......eu ma refer la stilul romanesc de-a desena.....ca daca un artist roman face manga nu e nimic romanesc acolo.....ca asa manga klumea are kaeru...desene misto am vazut la trance....asa ca nu ma refeream la artistii romani care deseneaza manga....ci artisti romani care deseneaza in stilul romanesc
--------------------
Death comes in many forms I am one of them Love-chan's Daddy Cool
From: Bucuresti ( Death Valley ) Member No.: 8
Ce facem ma?.....despicam firul in spemii? Tot ce am vazut de cand eram mic in calitate de animatie romaneasca mi-a lasat un gust amar in gura.....it suck's.....si la cat de patriot sunt eu.....putin ma intereseaza care ce si cum......ca orice altceva va fi pura inspiratie sau copiere din alta parte
--------------------
Death comes in many forms I am one of them Love-chan's Daddy Cool
Woau... super tare, asta inseamna ca un mangaka autohton poate promova si arta japoneza in acest Comic Book... cel putin din cate am citit
Calitatea conteaza, nu persoana. Revista este deschisa orcarui desenator/scriitor roman sau strain suficient de bun ca sa fie publicat. Nu facem discriminari rasiale, sex, varsta, nationalitate...
Huhaaa.... /^_^
pe bune? Wow vreau sa incerc...more details sombody...
Recent am pus si eu mana pe primul numar al revistei Carusel. Revista costa 65.000 lei si are 96 de pagini ce contini BD-uri romanesti si americane, sau bd-uri cu scenariu american si desenate de romani. Nu am apucat sa o rasfoiesc prea mult dar pot spune ca e ok, calitatea desenelor este buna.
From: Inner World Member No.: 184
Pt cine e interesat am inteles ca a aparut si numarul doi.. eu inca n-am iesit din casa ca sa-l iau :P cica e mult mai bun, Conan e color si are si stiri, articole etc
From: in my mind Member No.: 333
yup...a aparut deja numarul 2. La pagina 66 exista un articol in care s-au facut shi 2 scurte prezentari ale revistei Manga-Anime (nr.1 si nr. 2) :hiku: care desi nu prea a primit critici favorabile (mai bine cititi voi) "este o revista care promite".
Cred ca revista Carusel intr-adevar este deschizatoare de drumuri..Aparitia unei reviste de manga e doar o problema de timp...Oare noi nu putem sa avem o revista (fara "greseli de gramatica si ortografie") /?