Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ever Got The Feeling You're Too Old ?, Clash of the generations!
Ermi |
Jun 11 2012, 04:19 PM
|
Incepator
Group: Members+
Member No.: 10.984
QUOTE(Yuriko @ Jun 11 2012, 03:28 PM) 1.63 si fac 23 intr-o luna . <_< te invidiez >> nu esti nici prea mica nici mare sti ce senzatie ciudata e sa iesi cu prietenele in oras si sa fi cu un cap mai mare <_<
|
|
|
|
|
|
|
BloodSamurai |
Jun 11 2012, 07:47 PM
|
High Class Member
From: Bucuresti - Sibiu
Member No.: 10.730
QUOTE(Ermi @ Jun 11 2012, 04:19 PM) te invidiez >> nu esti nici prea mica nici mare sti ce senzatie ciudata e sa iesi cu prietenele in oras si sa fi cu un cap mai mare <_< Adica cat ai ca inaltime?!? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Peste 2.00m ?!? daca da atunci inseamna ca imi pierd avantajul de a ma holba de sus la decolteu :twisted: :lol: . Pt. contact vizual eye2eye very close va tin in brate sau in caz ca "fata" e cumva de la handball (damm am cunoscut o fata care facea handball si era inalta 1.92m , ce drept stateam cand eram cu ea la intalniri-plimbari) stau pe varfuri (sper sa ma tina calcaiele lui Ahile :P ) In rest e OK , va pup pe toate si va imbratisez cu dragoste indiferent de inaltime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bloodlover |
Aug 26 2012, 10:13 AM
|
Incepator
From: Transylvania
Member No.: 10.305
QUOTE(darczon69 @ Jun 6 2012, 04:37 PM) Leave the poor guy alone. Eu m-am simtit ca Guliver la JPTÂ <_< Iti imaginezi cum eram eu acolo la 1.90, mahmur si cu ochii cat cepele dupa o noapte de baut bere si jucat HOMM 3 in retea :lol: Iar ca tot ai poment de JPT, ma asteptam sa fie mai multi studenti dat fiind faptul ca locatia a fost totusi in CJ, oras studentesc. Mie in schimb mi s-a parut ca a fost plin de elevi/eleve de liceu. Oare acesta este publicul majoritar la noi in tara?
|
|
|
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|