Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Apr 8 2010, 02:16 PM
|
Palora, inactivist de partid
Group: Members+
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Daca consideri ca ai ceva de spus pentru restul lumi (nu trebuie sa creada si restul lumi la fel) si iti place sa te pui, eventual in centrul atentiei si sa discuti cu lumea atunci nu vad de ce sa nu iti faci.
Daca vrei sa faci bani din asta (ori vinzi ceva, ori cu google adsense), si numai pentru bani sa faci asta atunci trebuie sa te gandesti cam ce topicuri ar atrage multa lume, sa te faci ca iti place topicul, sa te documentezi bine si sa ai mult timp liber, sau timp liber la perioade fixe pt update-uri si alte chesti.
Daca vrei sa faci SI bani din asta atunci sa nu te astepti la prea mult si sa te bazezi pe ce iti place tie sa faci.
Eu personal sunt neutru fata de bloguri, sunt cam echivalentul pe net al unui jurnal public majoritatea, si cum consider ca majoritatea e in cel mai bun caz indobitocita (si in cel mai rau proasta) asta nu e un lucru bun, pe de alta parte mai sunt perle pe ici pe colo, asa ca eventual se cam balanseaza, gloata de prostie cu mana de geniu.
Si da e o fita, dar asta depinde daca ti-l faci 'ca toata lumea are' sau ca consideri ca ai ceva de spus lumii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bysu-Chan |
Jan 6 2011, 09:20 PM
|
This is the life... <3
Group: Members+
From: Deva
Member No.: 10.286
Pai eu am 2 blog-uri pot sa-ti spun ca daca vrei sa iti faci unul gasesteti un subiect si fa-l din placere dei e mult de lucru la partea de design si de look cum spuneam eu am 2 unul de animeuri si unul de manga uite si linkurile daca te intereseaza: http://bys-anime-blog.blogspot.com/http://bys-manga-blog.blogspot.com/(apropo sunt in engleza :D)
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|