QUOTE(Baka man @ Aug 25 2010, 06:38 PM)
Nu a zis nimeni ca e vorba de durere.
neah, comentariul ala n-a fost aruncat la adresa ta sau a cuiva specific, ci ziceam asa in general.
Faptul ca a murit e pur si simplu o pierdere pentru toti fanii sai.
n-am fost un
super fan de-al lui (dupa cum se vede).
Sau, alt exemplu, nu ti-ar parea rau daca ar muri Oda si ar lasa One Piece neterminat? Nu i-ai regreta si lui moartea, ca mangaka extrem de talentat, care te-a facut sa te bucuri cu talentul sau?
sa-i regret moartea? aaaaa~, nope. sincer, nu ma intereseaza absolut nimic ce tine de persoana lui si a altui regizor/mangaka/whatever.
cat timp imi da one piece e ok, cand n-o sa mai dea sau o sa dea prost... asta e; n-o sa stau in loc ca nu mai am one piece.
am fost fan al multor anime-uri/manga-uri/filme/formatii/diverse cat timp au fost bune. din momentul in care calitatea acelor
ceva-uri a scazut sau s-a dus cu totu'-n jos, am renuntat la ele. it's as simple as that.
nu ma intereseaza de ei ca persoane, ci ma intereseaza ce-mi ofera prin acel ceva. si nu-mi veniti cu:
"experientele prin care-au trecut ti-au adus acel ceva" ca nu tine. nu ma intereseaza prin ce a trecut (si ce a facut dupa aceea) pentru a aduce produsul final pe masa, ma intereseaza doar produsul si sa fie bun.
stii numele cator mangaka/directori/etc stiu? doar oda, kite si kishimoto; si asta pentru ca m-au interesat foarte mult la un moment dat (oda facand exceptie -inca ma intereseaza-)
stiu mai multe nickname-uri din comunitate decat ce-am specificat mai sus.
un nume cu a carui persoana n-ai de-a face e doar un nume!
QUOTE(Kreatur @ Aug 25 2010, 08:13 PM)
neh, spyderverr a cazut in cursa anti-turmelor fara sa realizeze ca s-a incadrat singur intr-una.
una si buna.
QUOTE(Animal @ Aug 25 2010, 08:57 PM)
spyderverr:"STOP LIKING WHAT I DON'T LIKE!"
:lol:
PS: stiti ce-mi place? ca omu-i a dracu' de usor de citit. chiar ati crezut ca acel
ps cu madalina manole a fost aruncat la nimereala? oh, noes... that was just the spark! :lol:
LE: ca ultimele anime-uri/manga-uri/filme (orice) is praf si vor fi si mai praf e vina tuturor, gramada.