Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Anime+ devine Animax
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Jun 28 2007, 12:03 PM
|
The guy in the shadows
Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2
QUOTE(edinaa @ Jun 28 2007, 11:38 AM) Multumesc frumos Coyotee, dar animax apartine de sony si atunci licentierea nu ar mai trebui sa fie o asa problema. Da, e adevarat, dar tot trebuie sa negocieze cu celelalte companii incluse in producerea acelor anime-uri. QUOTE(edinaa @ Jun 28 2007, 11:38 AM) In Germania au inceput sa ruleze foarte multe serii noi, nu doar 2-3 ca la noi. Stii cat va dura acest program de doar cateva ore? Cat timp? Pana la sfarsitul anului sau mai devreme?
E chiar asa de greu sa citesti posturile precedente? Am zis acolo CLAR, pe la toamna-iarna se vrea trecerea la program full-time, si tot pe atunci sa fie introduse multe seriale noi (printre care si unele super). In plus, in Germania e o "mancare de peshte" pe cand la noi e cu totul alta. Asteapta shi o sa vezi ce o sa se intample. Eu stiu deja cateva informatii interesante, dar nu pot spune mai multe momentan (pana nu le confirm 100%)
|
|
|
|
|
|
|
waste |
Jun 29 2007, 10:23 AM
|
Kira
Group: Members+
From: Galati
Member No.: 2.996
Ei bine, pana acum toate programele din reclama erau de pe A+, nimic in plus, dar poate ca vor da animeuri cu subtitrari la locul lor, subtitrate calumea... (pana si eu stiu ca Baka nu are cum sa insemne ,,bine" cum am vazut de cateva ori intr-un anime...nu mai tin minte care) <_< si toate cele... si oricum, daca nu ne convine, exista internet, nu? :P
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|