Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Facultate, cate ceva despre
Yuriko |
Oct 12 2011, 05:58 PM
|
paranoia agent
Group: Members+
From: Akita
Member No.: 9.530
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonAngel |
Oct 14 2011, 04:49 PM
|
I'm a bitch and a lover.
From: Bucuresti, RO
Member No.: 5.813
QUOTE(nezumichan @ Oct 13 2011, 11:50 PM) Mereu am zis sa las si eu un raspuns si am tot uitat. Eu sunt in anul III la Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. Hmm, dacă ştiam că sunt studenţi pe la UAIC fani anime, luam legătura cu tine. :D Am studiat şi eu 3 ani la Iaşi, Psihologie, dar nu prea am dat de oameni pasionaţi de Japanese şi de anime. Chiar şi în cei 2 ani de cămin... :unsure:
|
|
|
|
|
|
|
BloodSamurai |
Nov 3 2011, 11:26 PM
|
High Class Member
From: Bucuresti - Sibiu
Member No.: 10.730
OK eu (bucurestean) am facut UTCB - Facultatea de Constructii Civile Industriale si Agricole (generatie de 5 ani) + master Tehnologie si Management 1,5 ani. In toata aceasta perioada in primul an un coleg Cristi Braun mi-a dat anime Street Fighter II the movie ca stia ca sunt fan la jocul arcade (precum neo-geo, snk, capcom, atari, atlus, taito, bandai si multe altele). Apoi am prins microbul (dar fain microb).
Eii in cei 6-7 ani nu am cunoscut pe nimeni sa ii placa anime, dar in schimb am corupt pe cei 2 veri ai mei si un tovaras cu care am tot inceput sa fac schimb de anime.
Acum fiind la Sibiu (bun pe langa Sibiu) am un net varza asa ca vizionez animeuri super comprimate la 50-80mb episod dar 480p (perfect) si anime movies de 200-400mb (tot perfect la 480p , de la cel mai rapid si bun minimkv encoder de pe internet).
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|