Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
cilu |
Jun 2 2005, 12:18 AM
|
Nea Puiu

Group: Members+
From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
|
Yeah, parca pe ANN zic aia toate informatiile posibile despre serii, asa ca sigur si SDK e descris amanuntit, in special la partea cu vocile ma refer.
Am ajuns pe la jumate cu seria, nu m-i se pare asa de super pe cat este laudata aci, Champloo mi-a placut de 10 ori mai mult, dar depinde si de preferinte.
Asta nu inseamna ca nu imi place si Kyo, numai ca, gasesc oarecum asemanari intre SDK si........Gungrave. Nu vreau sa zic ca unu se inspira din altul pe tema asta,m dar ambele au acealasi chestii cu monstrii care initial erau oameni. Am gasit multe asemanari cu scenele in care Brandon se lupta cu monstrii care odiniara erau prieteni sai, si in cele in care Kyo se lupa cu Luuninshici aia sau cum le zice la coalitii lui Oda.
sondrackul imi place, in asa masura incat as dori sa il dwldez de undeva.
Dar, sesizez o mice chestie...de fapt cred ca e mare, dar ma rog, difera mult fata de manga. In manga, yuya e o luptatoare feroce, departe de impiedicata asta din serial. Apoi, lucru doi care m-a...nemultumit sa ii zicem: in manga nu apar monstrii. |De curiozitate am rasfoit un pic pana la capitoul 40 incolo, si nu am gasit nici un monstu. mai mult, coaltii lui Oda sunt oameni...am vazut acea faza in care Benitora se lupta cu fostul lui colg de antrenament si tin sa va zic ca aceasta nu s-a transformat in nici un monstru,ci doar a fost strapuns de benitora cu muramasa lui.
well, other coments... later
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|