Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Personajul Preferat
 |
|
 |
Tessa |
Nov 23 2006, 10:13 PM
|
Jan-itor

Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
|
Nu pot sa cred ca inca nu s-a deschis un astfel de topic pe aici...adica stiu ca seria nu e foarte reusita...dar adevarul e ca unele personaje chiar mi-au starnit curiozitatea. Ok, ma gandesc ca majoritatea o sa spuneti ca printre personajele preferate se include: Keitaro "aviatorul" si Naru "rupe tot"(mai bine zis cafteste tot...da sa nu folosim limbaj de mahala XD) Pai eu am trei personaje care mi-au placut in aceasta serie...si mi se pare ca dau culoare animeului, acestea sunt:
Motoko-pentru ca e o adevarata luptatoare si e desenata destul de bine in serie(nu are freza de greiere, cum sincer mi s-a parut ca are Naru), avand o personalitate puternica...cu alte cuvinte un personaj destul de bine conturat.
Shinobu-kawai :) , atat de sweet si de treaba e Shinobu incat mi-a placut de ea inca de cum a aparut in serie, pe langa faptul ca stie sa gateasca, nu e deloc proasta, poate doar un pic prea timida.
Ms Haruca-chiar imi place stilul ei mai lasator, si ceva genu ma doare in cot de ce se intampla...imi place si deoarece stie sa ii faca pe ceilalti sa "joace dupa cum le canta" XD)
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Tessa |
Jan 13 2007, 03:39 PM
|
Jan-itor

Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
|
Sorry de off topic^^ Tenshi, daca o sa te uiti la postul meu de aici: http://forum.anime-club.ro/forum/index.php...opic=359&st=180 o sa intelegi ca nici eu nu am o parere foarte buna despre serie, dar am spus ca un topic in plus nu o sa omoare pe nimeni.^^Adevarul e ca daca nu ar fi fost personajele pe care le-am enumerat mai sus nu as fi reusit nici cum sa ma uit la anime...e prea plictisitor U__U.Oricum, ma bucur ca avem gusturi asemanatoare XD.
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|