Chat | elpreda: [14:48] watch it until the end | elpreda: [14:47] Size does matter | LordPhoenix: [00:59] Buna seara | MC Hammer: | Silver.C: [21:05] desu | LordPhoenix: [21:13] CyBeR, nu e, acolo am cautat prima oara. | CyBeR: [23:05] BakaBT o are. | LordPhoenix: [09:38] Are cineva seria Lady Georgie? In special subtitrari vreau ca de raw-uri pot face rost. | Ranma-kun: [04:46] Sincer, anime-urile curente sunt cam neinteresante, am inceput sa ma uit din nou la Doraemon  | LordPhoenix: [15:10] Avisynt Master  |
| Arhiva |
|
May 1 2008, 07:01 PM
|
Shinigami Kid

epic user

Group: Members+
From: Cluj-Napoca Member No.: 3.873
|
Otaku din Cluj încep să prindă forţă, aşa că din 6 mai, Yume împreuna cu organizaţia Seireitei vor organiza un eveniment special în cadrul ceainăriei, care se va întinde pe durata a 8 zile, în care se va sărbători diversitatea culturii japoneze. Evenimentele se vor desfaşura ca atare: fiecare squad din Seireitei va prelua Yume pentru o zi; zi în care vor organiza evenimente în conformitate cu genul din care face parte squadul. Deci, începând în forţă, pe data de 6 mai va fi ziua Sexy, 7 mai Magic, 8 Ghibli, 9 mai cei mai importanţi History, şi aşa mai departe cei din urmă fiind cei de la Sci-Fi pe data de 15 mai. Mai multe informaţii veţi primi la faţa locului, adică la Yume pe Str. Baba Novac nr. 30, Cluj-Napoca sau la numarul de telefon 0743 282 087. (IMG:http://xs227.xs.to/xs227/08184/goldenweek603.png) Pentru mai multe informatii postati aici si am sa raspund in masura in care pot :D .
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|